POP PER XICS

Pop per xics és un grup d’animació musical per a tota la família, modern i actual, que en els últims 4 anys s’ha convertit en un referent a tot Catalunya. Aquest any Pop per xics presenta un NOU ESPECTACLE amb temes propis i un NOU disc dirigit per David Rosell, el qual ha gravat i produït artistes com Txarango i Catarres entre d’altres. POP PER XICS ÉS ENERGIA, IL·LUSIÓ I DIVERSIÓ

MOLT MÉS QUE UN CONCERT…

 

 

Ir a COM ÉS L’ESPECTACLE?

COM ÉS L’ESPECTACLE?

És un espectacle musical i teatral que té la finalitat d’ensenyar als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida. A “SOM SUPERHEROIS” els músics de pop per xics es trobaran amb un enigmÀtic personatge que els acompanyarÀ en la recerca de superpoders en forma de valors. A mesura que avança l’espectacle, el nostre personatge anirÀ evolucionant fins a convertir-se en un Superheroi “atípic”, els súpers poders del qual són virtuts o qualitats que ell tenia amagades, de la mateixa manera que els nens i nenes (i grans) del públic, fent així un espectacle encara més participatiu! Infants i familiars, amb attrezzo proporcionat per la banda, ajudaran als músics en aquesta tasca, fins i tot pujant a l’escenari i convertint-se en estrelles del Pop per un dia! És un espectacle ideal per teatres, sales i espais a l’aire lliure.

Ir a A QUI VA DIRIGIT?

A QUI VA DIRIGIT?

Pop Per Xics és un espectacle familiar que no té en compte l’edat. Moltes ganes de divertir-se és l’únic requisit per gaudir del concert de Pop Per Xics. El nostre públic és de 0 a 99 anys!

QUIN ÉS EL NOSTRE REPERTORI?

Pop per Xics ofereix un repertori molt variat. Música de tots els temps i d’arreu del món. Himnes Pop que no passen mai de moda, cançons actuals i música popular versionada. Són exemples de temes que podeu sentir en un concert de Pop Per Xics.

Video

ENERGIA, IL·LUSIÓ I DIVERSIÓ

ELS PEQUES SE'N VAN DE FESTA

ELS NOSTRES MÚSICS

Cinc músics d’alt nivell, un titellaire i altres personatges són els encarregats d‘interpretar de forma divertida i pedagògica les cançons més emblemÀtiques de la música Pop, versionant les lletres i afegint el toc personal de Pop per Xics. A més, aquest any, per al nou espectacle Pop per xics ha afegit TEMES PROPIS!

DAVID COSTA

VEU PRINCIPAL
És l’actual líder d’un dels millors grups de versions del panorama nacional, Grup Virus. Amb més de 15 anys d’experiència sobre els escenaris i showman per definició ofereix als concerts de Pop Per Xics, l’energia necessària per gaudir al màxim de l’espectacle.

JORDI CARLES

GUITARRA
Guitarrista principal de bandes com Grup Vi-rus, Bazagas o Àspid. Ofereix a Pop Per Xics anys d’experiència i va-rietat musical. També ha estat un dels encarregats de la producció musical de `Pop Per Xics.

RICARD VIVES

BAIX
Músic i compositor de bandes com Zulo, Santi Arisa, Rocksord… Ha participat també, en més d’una vintena de gravacions de músics de renom nacional. Amb la seva esponta-neïtat ofereix a Pop Per Xics uns ritmes vibrants que fan ballar fins al més tímid.

ROGER BOSCH

TECLAT
Teclista professional amb molts anys d’experiència en grups musicals i orquestres nacionals. Ofereix a Pop Per Xics uns sons divertits i energètics amb melodies que tothom reconeixerà.

JOAQUÍM CANALS

BATERIA
És l’actual bateria del grup Txarango. Tot i la seva joventut, ja té un llarg recorregut sobre els escenaris amb gires internacionals. Des de les seves baquetes, ofereix a Pop Per Xics un toc de frescor i diversió a l’espectacle.

PRÒXIMS CONCERTS

Vine a gaudir d'un espectacle familiar on el que menys importa és l’edat.

CONTACTA'NS