POP PER XICS

Pop Per Xics és un grup d’animació musical per a tota la família, modern i actual. Cinc músics d’alt nivell, caracteritzats dels líders de les millors bandes de pop, són els encarregats de transformar i interpretar, de forma divertida i pedagògica, les cançons més emblemàtiques de la música Pop. Un espectacle que fa vibrar a la canalla i recordar als més grans de la família.

Video

Ir a A QUI VA DIRIGIT?

A QUI VA DIRIGIT?

Pop Per Xics és un espectacle familiar on el que menys importa és l’edat. L’energia, la il·lusió i les ganes de divertir-se són els factors fonamentals que ha de tenir el públic per gaudir del concert de Pop Per Xics. El nostre públic és de 0 a 99 anys!

Ir a COM ÉS L’ESPECTACLE?

COM ÉS L’ESPECTACLE?

L’espectacle de Pop Per Xics té una durada aproximada de 80 minuts. És un espectacle musical i teatral que té la finalitat de mostrar i ensenyar als més petits la història del pop i la importància de la música en directe. Els músics de Pop Per Xics es trobaran amb un enigmàtic personatge que vol introduir la música “enllaunada” dins l’espectacle. Infants i familiars, amb attrezzo proporcionat per la banda, ajudaran als músics a fer vèncer la música en directe. És un espectacle ideal per teatres, sales i espais a l’aire lliure.

QUIN ÉS EL NOSTRE REPERTORI?

Pop per Xics ofereix un repertori molt variat. Música de tots els temps i d’arreu del món. Himnes Pop que no passen mai de moda, cançons actuals i música popular versionada. Són exemples de temes que podeu sentir en un concert de Pop Per Xics.

ENERGIA, IL·LUSIÓ I DIVERSIÓ

ELS PEQUES SE'N VAN DE FESTA

ELS NOSTRES MÚSICS

L’èxit de Pop Per Xics es caracteritza pel gran talent musical que aporten casdascun dels seus components, tots ells vinguts de bandes amb molt renom i grans trajectòries.

DAVID COSTA

VEU PRINCIPAL
És l’actual líder d’un dels millors grups de versions del panorama nacional, Grup Virus. Amb més de 15 anys d’experiència sobre els escenaris i showman per definició ofereix als concerts de Pop Per Xics, l’energia necessària per gaudir al màxim de l’espectacle.

JORDI CARLES

GUITARRA
Guitarrista principal de bandes com Grup Vi-rus, Bazagas o Àspid. Ofereix a Pop Per Xics anys d’experiència i va-rietat musical. També ha estat un dels encarregats de la producció musical de `Pop Per Xics.

RICARD VIVES

BAIX
Músic i compositor de bandes com Zulo, Santi Arisa, Rocksord… Ha participat també, en més d’una vintena de gravacions de músics de renom nacional. Amb la seva esponta-neïtat ofereix a Pop Per Xics uns ritmes vibrants que fan ballar fins al més tímid.

ROGER BOSCH

TECLAT
Teclista professional amb molts anys d’experiència en grups musicals i orquestres nacionals. Ofereix a Pop Per Xics uns sons divertits i energètics amb melodies que tothom reconeixerà.

JOAQUÍM CANALS

BATERIA
És l’actual bateria del grup Txarango. Tot i la seva joventut, ja té un llarg recorregut sobre els escenaris amb gires internacionals. Des de les seves baquetes, ofereix a Pop Per Xics un toc de frescor i diversió a l’espectacle.

PRÒXIMS CONCERTS

Vine a gaudir d'un espectacle familiar on el que menys importa és l’edat.

CONTACTA'NS