POP PER XICS

Pop per xics és un grup d’animació musical per a tota la família, modern i actual, que en els últims 4 anys s’ha convertit en un referent a tot Catalunya. Aquest any Pop per xics presenta un NOU ESPECTACLE amb temes propis i un NOU disc . POP PER XICS ÉS ENERGIA, IL·LUSIÓ I DIVERSIÓ

MOLT MÉS QUE UN CONCERT…

 

 

Ir a COM ÉS L’ESPECTACLE?

COM ÉS L’ESPECTACLE?

És un espectacle musical i teatral que té la finalitat d’ensenyar als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida. A “SOM SUPERHEROIS” els músics de pop per xics es trobaran amb un enigmÀtic personatge que els acompanyarÀ en la recerca de superpoders en forma de valors. A mesura que avança l’espectacle, el nostre personatge anirÀ evolucionant fins a convertir-se en un Superheroi “atípic”, els súpers poders del qual són virtuts o qualitats que ell tenia amagades, de la mateixa manera que els nens i nenes (i grans) del públic, fent així un espectacle encara més participatiu! Infants i familiars, amb attrezzo proporcionat per la banda, ajudaran als músics en aquesta tasca, fins i tot pujant a l’escenari i convertint-se en estrelles del Pop per un dia! És un espectacle ideal per teatres, sales i espais a l’aire lliure.

Ir a A QUI VA DIRIGIT?

A QUI VA DIRIGIT?

Pop Per Xics és un espectacle familiar que no té en compte l’edat. Moltes ganes de divertir-se és l’únic requisit per gaudir del concert de Pop Per Xics. El nostre públic és de 0 a 99 anys!

QUIN ÉS EL NOSTRE REPERTORI?

Pop per Xics ofereix un repertori molt variat. Música de tots els temps i d’arreu del món. Himnes Pop que no passen mai de moda, cançons actuals i música popular versionada. Són exemples de temes que podeu sentir en un concert de Pop Per Xics.

Video

ENERGIA, IL·LUSIÓ I DIVERSIÓ

ELS PEQUES SE'N VAN DE FESTA

ELS NOSTRES MÚSICS

Cinc músics d’alt nivell, un titellaire i altres personatges són els encarregats d‘interpretar de forma divertida i pedagògica les cançons més emblemÀtiques de la música Pop, versionant les lletres i afegint el toc personal de Pop per Xics. A més, aquest any, per al nou espectacle Pop per xics ha afegit TEMES PROPIS!

DAVID COSTA

VEU PRINCIPAL
És l’actual líder d’un dels millors grups de versions del panorama nacional, Grup Virus. Amb més de 15 anys d’experiència sobre els escenaris i showman per definició ofereix als concerts de Pop Per Xics, l’energia necessària per gaudir al màxim de l’espectacle.

ALBERT OLIVA

GUITARRA
Cantant, guitarrista i compositor figuerenc amb més de 25 anys d’experiència en el món de la música realitzant gravacions i gires nacionals i internacionals. Actualment combina el seu projecte personal com a autor “Alverd Oliva” amb altres formacions com The Wireless, Pop per Xics, Heavy per xics, Animat i Moshka.

ESTEVE MARTÍNEZ

BAIX
Baixista Manresà consolidat en el panorama musical català. Ha treballat i gravat amb artistes com Music Has No Limits, Miqui Puig, Hotel Cochambre, Virus, Doctor Prats, Gnaposs (Jarabe de Palo) entre molts altres. Actualment es troba compaginant aquestes bandes amb els seus propis treballs personals.

XEVI CENTELLES

TECLAT
Amb més de 20 anys de trajectòria, gaudint dels escenaris i enregistrament de CD’s amb diferents formacions com Autoput i els Nidea com a teclista titular i col·laborant amb Virus, Trifásico, Amante Virgen, entre d’altres. Actualment forma part del grup de versions de rock Autoput com a teclista-corista, i és la més recent incorporació a Pop per Xics. Segons ens comenta Xavi, li fa molta il.lusió poder tenir de públic a la seva filla petita i seguir sent el seu Superheroi!

ANGEL ABAD

BATERIA
Amb 30 anys a l’esquena a sobre els escenaris, combina la seva escola de música a Olot amb gires i gravacions de discos. Ha format part de grups com Komando Moriles, Kitsch o Juantxo Skalari entre molts altres i col·laborat amb grups com Talco, Discípulos de Otilia , Gazpacho i un llarg etcètera. Actualment forma part del grup Strombers i ho combina amb el grup Pop Per Xics.

PRÒXIMS CONCERTS

Vine a gaudir d'un espectacle familiar on el que menys importa és l’edat.

CONTACTA'NS